• Bookmark and Share

Juridiske oplysninger

Friholdelsesklausul

Dette website er leveret af Bupa Insurance Limited, som er registreret i England med No. 3956433, og som har sit kontor i Bupa House, 15-19 Bloomsbury Way, London, WC1A 2BA, England, med det formål at informere kunder.

Informationerne på websitet er til for internetbrugere med undtagelse af personer, som på grund af gældende love for deres statsborgerskab, domicil eller bopæl ikke må modtage sådanne informationer. Kunderne skal være opmærksomme på, at nationale love og aftaler vedrørende kompensation kan variere fra land til land.

Læs hele friholdelsesklausulen for www.ihi.com


Regulering

Bupa Insurance Limited, som benytter brand-navnet Bupa Global, er autoriseret af the Prudential Regulation Authority i England og reguleret af the Financial Conduct Authority og Prudential Regulation Authority i England.

Bupa Denmark, filial af Bupa Insurance Limited, England, CVR-nr. 31602742, der har postadresse i Palægade 8, 1261 København K, og som benytter brand-navnet Bupa Global Travel, er en filial af Bupa Insurance Limited og er autoriseret af the Prudential Regulation Authority i England og er under begrænset regulering af Finanstilsynet i Danmark. Læs mere på www.finanstilsynet.dk.

 

Personaldatapolitik

Hos Bupa tager vi vores internetbesøgende og eksisterende kunders interesser og fortrolighed alvorligt. Denne omsorg er det enkle princip bag alle Bupas produkter og aktiviteter – og vores online brugerrettigheder reflekterer dette.

Læs Bupas persondatapolitik
Læs om Bupas persondatapolitik på Bupas websites