• Bookmark and Share

Personale

“Vi kan håndtere enhver tænkelig situation – ethvert tænkeligt sted.”

Bupa Global har egen alarmservice beliggende i Palægade; på samme adresse som vores hovedkontor. Når du er forsikret, vil du altid blive betjent af en Bupa Global-medarbejder – ikke et service vikarbureau. Dette er en stor fordel for dig som kunde, fordi vores ansatte selvfølgelig kender produkter, forhold og de forskellige firmaaftaler i detaljer.

Langt de fleste af vores medarbejdere har international uddannelses- eller erhvervserfaring. Vi beskæftiger medarbejdere fra flere end 20 lande. Resultatet er en international medarbejderstab, som er fortrolig med sproget og forholdene i de kulturer, hvor vores kunder kan få brug for hjælp. Vi har etableret – og udbygger til stadighed – vores netværk af kvalificerede samarbejdspartnere over hele verden. Samarbejdet med hospitaler, læger og ambulancetjenester er af højeste kvalitet – hele tiden. 

Erfarent personale

Vores alarmservice er til enhver tid bemandet med medarbejdere. De fleste af dem har mange års anciennitet i firmaet og stor erfaring i servicering af kunder af alle nationaliteter. Desuden er vores erfarne læger til rådighed døgnet rundt.

Vores kvalifikationer

De fleste af vores alarmmedarbejdere har en længerevarende uddannelse bag sig og også erfaring fra udlandsophold. De er endvidere oplært i servicering, medicinsk terminologi, forsikringsret, krisehåndtering, etc.

Førende speciallæger til din rådighed

Vores faste lægestab består alle af anerkendte speciallæger (f.eks. inden for onkologi, kardiologi, reumatisme), som dækker de store specialeområder som f.eks. hjerte- og karsygdomme, cancer, infektionssygdomme og mave- og tarmsygdomme. Lægerne har alle været udstationeret og kender til, hvad det vil sige at være langt væk hjemmefra. Derudover er flere af dem specialuddannede inden for flyve- og telemedicin.

Vores fast tilknyttede læger giver dig en god tryghed og sikkerhed og kan besvare medicinske spørgsmål, hvad enten du er privatkunde eller forsikret via en gruppeordning på din arbejdsplads.