• Bookmark and Share

Anmeld rejseskade online

Anmeld din skade online ved at udfylde nedenstående formular. Så snart din skade er registreret i vort system, vil du modtage en mail som bekræftelse af din indsendte skade. Husk at:

  •  vedhæfte lægeerklæring indeholdende medicinske informationer om stillet diagnose- download lægeerklæring
  •  vedhæfte filer, dog kun i følgende formater: tiff, jpeg eller pdf
  •  gemme de originale regninger indtil din skade er færdigbehandlet

Vi gør opmærksom på, at skader der vedrører tyveri/indbrud/røveri eller bagage skal sendes til os med posten. I forbindelse med bagageskader er det et krav, at vi modtager den originale PIR-rapport (Property Irregularity Report), som er et dokument, der udarbejdes af luftfartselskabet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Husk, at du kan se svar på mange af dine spørgsmål i vores FAQ eller kontakt os på email eller telefon (+45 70 20 70 48 CET).

Skip Navigation Links.

Personlige oplysninger


Policenr. *
Fødselsdato *
 
 
Fornavn *
Efternavn *
Bopælsadresse *
Postnr. *
By *
Land *
Email *
Telefon *
Fax
  Indtast venligst korrekt policenummer og fødselsdato Indtast venligst korrekt CPR nr. Du har en international rejseforsikring, udfyld venligst denne skadesanmeldelse klik her Du har en sundhedsforsikring, derfor skal du venligst udfylde denne skadesanmeldelse: klik her Policen er ikke længere aktiv

Skadestype


Jeg anmoder om erstatning for: *
 


beskadigelse eller brand


https://scandinavia.ihi.com/Anmeld+skade/XX91+Anmeld+skade+online/Confirmation http://scandinavia.ihi.com/rejseforsikring/anmeld%20skade%20online/confirmation.aspx