• Bookmark and Share
Medical 2009

Bupa Global's 24-timers alarmservice

Når du er forsikret hos Bupa Global, har du hele tiden lægekonsulenter og sygeplejersker til din rådighed.

Bupa Global har sin egen alarmservice, som er åben døgnet rundt. Vores professionelle, omsorgsfulde og servicemindede medarbejdere sidder klar 24 timer i døgnet, 365 dage om året, ligesom der altid er en eller flere af vores egne lægekonsulenter på vagt.

Hjælp og rådgivning er aldrig længere væk end et opkald eller et klik med musen, når du er forsikret hos Bupa Global.

Vores alarmservice sikrer dig:

  • Hjælp 24 timer i døgnet, hvis du bliver syg
  • Vejledning, når det rigtige behandlingssted skal findes
  • Lægefaglig rådgivning
  • Adgang til et nationalt og globalt netværk af læger, klinikker, ambulanceselskaber, hospitaler osv.

Vores lægeteam kan rådgive dig, hvis du bliver syg. Teamet består af læger med speciale inden for bl.a. kirurgi, fysiurgi, reumatologi, kardiologi, onkologi, hepatologi og infektionssygdomme samt flyvemedicin. 

Bupa Global er med dig - fra diagnosen stilles til raskmelding

Vi er ofte i kontakt med sygeplejersker og læger på hospitalerne før, under og efter et behandlingsforløb, og her kan vores egne sygeplejersker bidrage til hurtig og effektiv dialog. Desuden kan mange af de spørgsmål, vi får i forbindelse med ambulante behandlinger og hospitalsindlæggelser, besvares ud fra den rutine og viden, vores team af erfarne sagsbehandlere og sygeplejersker har.

Vores alarmservice har direkte adgang til vores police- og servicesystemer og arbejder tæt sammen med dit service-team, så vores løsninger er tilpasset netop din situation. Vi servicerer udelukkende egne kunder og har stor viden om de enkelte forsikringer. Derfor træffer vi de rigtige beslutninger hurtigt. Vi er på forkant, når du har behov for hjælp.

24-timers alarmservice

Telefon: +45 70 23 24 61
E-mail: emergency@ihi-bupa.com