• Bookmark and Share

Udstationering

Omfattende forsikringspakke for skandinaviske og finske virksomheder og organisationer, som har medarbejdere og familie udstationeret i længere perioder. Der er ubegrænset medicinsk dækning, og vi kan tilbyde at forsikre personer med visse eksisterende sygdomme.

Ubegrænset dækning for sygdom og hjemtransport

Vi dækker udgifter i forbindelse med lægebesøg, operationer og hjemtransport, uanset hvor i verden medarbejderne er udstationeret. Man kan udvide forsikringen med en række tilvalg, som bl.a. dækker graviditet, tandbehandling, hjemkaldelse og evakuering.

Familie og ferie er inkluderet

Medrejsende familiemedlemmer og udenlandske medarbejdere kan medforsikres. Vi dækker også udgifter ved akut opstået sygdom og tilskadekomst på alle forretnings- og ferierejser af op til 90 dages varighed i hele verden.

Præeksisterende sygdomme og lidelser

Hvis en af de udstationerede eller deres familiemedlemmer har en præeksisterende sygdom eller lidelse, kan vi give mulighed for dækning under særlige vilkår eller med højere præmie. Disse sygdomme og lidelser skal nævnes i den helbredserklæring, der udfyldes for hver af de forsikrede på policen.

Bestem selv hvor behandlingen skal foregå

Vi hjælper gerne med at finde nærmest egnede behandlingssted, men du kan frit vælge mellem autoriserede og anerkendte læger og hospitaler. Dette gælder også privathospitaler.

Second medical opinion

Det er vigtigt at føle sig tryg, når man skal behandles i udlandet. Derfor tilbyder Bupa Global mulighed for en yderligere uafhængig second medical opinion.

Rådgivning og 24/7 akut assistance

Vi har vores eget hold af læger og eksperter i København, som er klar ved telefonen for at hjælpe med rådgivning og akut assistance.

Bupa er din globale sundhedsekspert

Bupa Global er del af en verdensomspændende organisation, som har beskæftiget sig med sundhed i mere end 30 år, og som nu tæller over 14 millioner kunder i 190 lande.

Skal du arbejde for et udenlandsk firma?

Udstationeringsforsikring er for virksomheder, som er registreret i Skandinavien og Finland. Hvis du som privatperson skal flytte til udlandet i forbindelse med dit arbejde, kan du læse mere om vores internationale sundhedsforsikring.

Bestil et tilbud
Få et uforpligtende tilbud på Bupa Global Udstationering