• Bookmark and Share

Sådan fungerer forsikringen

Læs her hvad du skal gøre, hvis du skal undersøges eller behandles eller ønsker hjælp til at finde et behandlingssted.

Diagnosticering, forundersøgelse eller indlæggelse

Hvis du har brug for en undersøgelse eller behandling, skal du kontakte 24-timers alarmservice, som kan hjælpe dig med at finde et egnet behandlingssted og stille en betalingsgaranti til behandleren.

Vi har brug for at få oplysning om diagnosen, og hvornår sygdommen er opstået og for at gøre sagsbehandlingen lettere, vil vi bede dig oplyse os om dit policenummer.

I nogle tilfælde har vi brug for supplerende medicinske oplysninger fra din egen læge eller tidligere behandlere. Dette vil især være i tilfælde, hvor det er uklart, om forsikringen dækker diagnosen.

Hjælp til at finde et behandlingssted

Bupa Global har et udbygget netværk af privathospitaler, klinikker og speciallæger i Danmark og udlandet, og vi hjælper gerne med at finde en egnet behandler. Du bestiller selv en tid på det behandlingssted, du har valgt.

Akut behandling i udlandet

Hvis du befinder dig uden for dit bopælsland og har brug for skadestuebehandling i forbindelse med akut sygdom eller tilskadekomst, skal du kontakte vores 24-timers alarmservice på tlf.: +45 70 23 24 60

Online administration af din police

Det er vigtigt, at vi har korrekt kontaktinformation om dig, så vi kan kontakte dig, hvis det er nødvendigt. Hvis vi ikke allerede har din e-mail adresse, må du meget gerne sende den til os.

Du har også mulighed for at tilmelde dig som online kunde på Min Side og få al korrespondance online fra os. På Min Side har du ligeledes mulighed for at administrere din police online og få en oversigt over dine skader.