• Bookmark and Share

Sådan er du dækket med en Årsrejse

Ubegrænset dækning ved sygdom og indlæggelse

Vi dækker dine udgifter, hvis du har brug for en læge, skal indlægges på hospital eller måske endda opereres under rejsen. Kommer du til skade eller bliver så syg, at du ikke kan genoptage din rejse, dækker vi udgifter til hjemtransport, uanset hvor i verden du befinder dig.

Ved Årsrejse Europa/Årsrejse EuropaPlus er det en forudsætning at du har det Blå EU sundhedskort. Se mere om dette.

Graviditet

Til og med ottende måned (36. uge) dækker vi medicinske udgifter ved akut opstået sygdom eller komplikationer i forbindelse med graviditet. Hvis du venter mere end et barn eller har fået fertilitetsbehandling, dækker vi dog ikke udgifter i forbindelse med graviditeten efter fjerde måned (18. uge).

 

En forsikring for hele familien

Hele husstanden kan dækkes under samme forsikring. Børn under to år medforsikres gratis, og vil tilbyder lave præmier til børn og unge under 17 år.

Forlæng dækning ved længere rejse

Årsrejseforsikring inkluderer alle dine rejser, der varer op til en måned. Du kan kontakte os og forlænge forsikringen, hvis en enkelt rejse varer mere end en måned. Sygdomme eller tilskadekomst, der er opstået før forlængelsen, er ikke dækket i den udvidede periode.

Dækning af sportsskader under din ferie

Vi dækker skader opstået i forbindelse med de fleste former for sport, herunder bl.a. farlige sportsgrene som skiløb og dykning, uden at det koster ekstra.

Rådgivning og 24/7 akut assistance

Vores læger, sygeplejersker og eksperter i København, er klar ved telefonen døgnet rundt for at hjælpe med rådgivning og akut assistance, herunder hjælp til at finde nærmest egnede behandlingssted.


For flere detaljerede oplysninger om dækning og betingelser, henviser vi til brochurer og betingelser.


Beregn pris og køb Bupa Global Årsrejse

Til dig, der rejser mere end én gang årligt