• Bookmark and Share

Hvad dækker Bupa Global Enkeltrejse?

Ubegrænset dækning ved sygdom og indlæggelse

Uanset hvor i verden du rejser, dækker vi dine udgifter i forbindelse med akut opstået sygdom, herunder lægebesøg og indlæggelse. Kommer du til skade eller bliver så syg, at du ikke kan genoptage din rejse, dækker vi udgifter til hjemtransport.

Dit rejsemål og behov bestemmer prisen

Prisen på din forsikring afhænger af din alder, hvor du rejser hen, hvor lang tid du skal rejse, og om du vil have ekstra dækning for bagage, retshjælp og afbestilling. Du skal være omfattet af Sundhedsloven i Danmark eller tilsvarende sundhedslove i Sverige eller Norge, for at kunne tegne Enkeltrejse forsikring, og du kan vælge mellem tre dækningsområder: Europa, EuropaPlus og Verden.

Dækning for sportsskader under din ferie

Vi dækker skader opstået i forbindelse med de fleste former for sport, herunder bl.a. farlige sportsgrene som skiløb og dykning, uden at det koster ekstra.

Både arbejde og ferie er dækket

Din rejseforsikring gælder ikke kun, når du er på ferie. Du er også forsikret for akut opstået sygdom, hvis du rejser i forbindelse med arbejde, uanset om du er skiguide eller har eget firma.

Bestem selv hvor du vil behandles

Vi hjælper gerne med at finde et egnet behandlingssted, men du kan frit vælge mellem autoriserede og anerkendte læger og hospitaler. Dette gælder også privathospitaler.

Graviditet

Til og med ottende måned (36. uge) dækker vi medicinske udgifter ved akut opstået sygdom eller komplikationer i forbindelse med graviditet. Hvis du venter mere end et barn eller har fået fertilitetsbehandling, dækker vi dog ikke udgifter i forbindelse med graviditeten efter fjerde måned (18. uge).

Forlæng din forsikring online

Hvis din rejse varer længere, end du havde regnet med, kan du forlænge dækningsperioden på vores hjemmeside. Du kan også tegne en forsikring, selvom din rejse allerede er begyndt – dog med 3 dages karensperiode. Den maksimale rejseperiode - inklusive eventuelle forlængelser - er 12 måneder.

Rådgivning og 24/7 akut assistance

Vores læger, sygeplejersker og eksperter i København er klar ved telefonen døgnet rundt for at hjælpe med rådgivning og akut assistance, herunder hjælp til at finde nærmest egnede behandlingssted.

Bupa er din globale sundhedsekspert

Bupa Global er del af en verdensomspændende organisation, som har beskæftiget sig med sundhed og forsikring i mere end 30 år, og som nu har over 14 millioner kunder i 190 lande.

Skal du rejse mere end et år?

Vi tilbyder internationale sundhedsforsikringer for dig, der skal udstationeres eller rejse i udlandet i længere tid. Find mere information om priser og dækning her.

For mere specifikke oplysninger om dækninger m.m. henvises til brochurer og betingelser.

Beregn pris og køb Bupa Global Enkeltrejse

Til dig, der skal af sted på én enkelt rejse