• Bookmark and Share

Friholdelsesklausul

Læs venligst denne meddelelse grundigt. Når du går ind på www.ihi.com, indvilliger du i at følge bestemmelserne for brug af dette website, samt for brug af materialer og tjenester på siden.

Dette website er ejet af Bupa Insurance Limited, England CVR 3956433 med registreret kontor på adressen Angel Court 1, London, EC2R 7HJ (UK), med det formål at informere kunderne, samt lette deres finansielle transaktioner med selskabet. Websitet er til for internetbrugere med undtagelse af personer, som på grund af gældende love for deres statsborgerskab, domicil eller bopæl ikke må modtage sådanne informationer eller foretage sådanne transaktioner. Kunderne bør være opmærksomme på, at nationale love og aftaler vedrørende kompensation kan variere fra land til land.

Det understreges, at informationen, som Bupa Global tilbyder, ikke udgør et tilbud om at yde en service eller sælge et af de beskrevne produkter. De produkter og ydelser, som er beskrevet, er ikke tilgængelige for alle personer i alle geografiske områder. Bupa Global vil ikke yde en service, der er beskrevet på websitet, til en person, hvis denne service strider imod lovgivningen i personens hjemland eller anden relateret lovgivning. Dette website er især ikke beregnet til personer, som er permanent bosiddende i USA eller Canada. Nye ansøgere til vores serviceydelser og produkter skal bruge specielle ansøgningsskemaer.

Informationen på websitet bliver ændret og opdateret fra tid til anden. Selvom vi er omhyggelige i forbindelse med kompilering af informationen, garanterer Bupa Global ikke for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller aktualiteten af denne og den viser måske heller ikke de nyeste vilkår og betingelser for ydelser og produkter. I tilfælde af en uoverensstemmelse mellem informationen på websitet og Bupa Global’s policebetingelser og afregningsmetoder, gælder sidstnævnte. Ingen information, som gives på dette website, bør lægge til grund for afgørende personlige helbredsbeslutninger eller beslutninger, der involverer tredjepart. Brugere tilskyndes til at træffe deres beslutninger efter at have indsamlet de oplysninger, de selv finder nødvendige. Intet ansvar accepteres for direkte eller indirekte tab, som sker efter brug af informationerne på websitet.

Intet af materialet på websitet må kopieres i nogen form eller distribueres uden skriftlig samtykke fra Bupa Global.

Bupa Global har ikke gennemset og er ikke ansvarlig for indholdet af off-site sider eller andre websites, som er linket til dette website. Bupa global fralægger sig udtrykkeligt enhver garanti og ethvert ansvar i forbindelse med den interaktion eller aktivitet, som man måtte have med websites, der er linket til Bupa Global’s website. Bupa Global er overordnet ikke ansvarlig for links til Bupa Global’s website, hvis ikke disse er blevet godkendt på forhånd af Bupa Global.