• Bookmark and Share

Danskerne vil trykkes på og stikkes i

Zoneterapi, osteopati, akupunktur … Danskerne har fået øjnene op for behandlinger uden for det almindelige sundhedsvæsen – og i mange tilfælde dækker den private sundhedsforsikring.

29. marts 2010 - Forfatter: Stig Trolle Gronemann

Flere og flere danskere vælger behandling uden for det almindelige sundhedsvæsen i forbindelse med sygdom – ofte som supplement til den traditionelle lægebehandling. Det mærker man hos ihi Bupa, der er specialist i sundhedsforsikringer til private og virksomheder, og som tilbyder at dække behandlinger hos bl.a. zoneterapeuter, akupunktører og osteopater.

”Vi mærker tydeligt, at danskerne har fået øjnene op for behandlingsformer, der ligger uden for det almindelige sundhedsvæsen. I dag er det helt almindeligt, at vores kunder skal til fx zoneterapi og akupunktur – det var ikke så almindeligt for bare 10 år siden,” fortæller Dan Landt, direktør ihi Bupa Skandinavien, og fortsætter: ”Rigtig mange virksomheder tegner derfor i dag en sundhedsforsikring med tilvalgsdækning. Både fordi de vil sikre sig behandling ud over den traditionelle lægebehandling. Og fordi de ønsker at fastholde gode medarbejdere ved at forsikre medarbejdernes sundhed.”

Især er det behandlingsformer som zoneterapi, akupunktur og osteopati, der hitter.

Forsikringen dækker flere og flere behandlingsformer

”Vi følger hele tiden med i, hvad vores kunder vil have. Derfor har vi de senere år tilføjet flere behandlingsformer til vores forsikringer, og det betyder, at vi i dag dækker de fleste populære behandlingsformer,” fortæller Dan Landt og fortsætter: ”Man skal dog tegne en tilvalgsdækning, hvis man vil være sikret behandling udenfor det almindelige sundhedsvæsen, men så dækker forsikringen også både ambulant fysioterapi, kiropraktorbehandling, osteopati, akupunktur, zoneterapi og psykologbehandling.”

For at få dækket sådanne behandlinger kræves det, at behandlingen er lægeordineret, og at behandlingen udføres af en autoriseret behandler.

Billeder kan downloades her:

http://download.rostrapr.com/?path=download/ihiBupa_alternativ/

For yderligere information kontakt:

Stig Trolle Gronemann, Marketing Manager, ihi Bupa
Telefon: 70 20 70 48 | E-mail: stig@ihi-bupa.com

 


Tilbage