• Bookmark and Share

Log på Min Side

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring Min Side. Kontakt os, hvis du ikke finder dit svar her.

2 policer
Jeg har to policer, men kan kun se den ene når jeg logger ind. Hvorfor?
Der hører et login til hver police. For at se dine andre policer skal du først registrere dig med policenummer og fødselsdato. Registrer dig på  Min Side. 
Top
Dokumenter
Hvorfor kan jeg ikke åbne dokumenterne på Min Side

Hvis du har problemer med at åbne pdf dokumenter, kan du prøve en af følgende muligheder:

Tjek dine computer indstillinger

  • Gå ind i Stifinder. (Windows knappen + E)
  • Vælg Funktioner -> Mappeindstillinger -> Fanebladet Filtyper
  • Find PDF og vælg at den skal åbnes med Adobe Reader

 

Opdater Adobe Reader

 

Gem dokumentet på dit skrivebord

  • Højreklik på musen og gem dokumentet på dit skrivebord, højreklik på dokumentet og vælg ”åben med Internet Explorer”
Hvad gør jeg hvis jeg ikke kan løse problemet?

Hvis ingen af ovennævnte forslag hjælper, beder vi dig venligst om at kontakte vores servicemedarbejdere på chat, telefon eller mail. Oplys venligst om hvilken browsertype (Internet Explorer, Firefox, Safari m.m.) og version, du benytter. For at tjekke version skal du gå op i menuen og vælge "Help" og "About Internet Explorer." Du må også meget gerne beskrive, hvad der sker, når du forsøger at åbne dokumentet og hvilken fejlmeddelelse, der eventuelt kommer frem.

Top
Log ind med policenummer og fødselsdato
Hvorfor kan jeg ikke logge ind med policenummer og fødselsdato?
Hvis du tidligere har registreret dig, har du valgt et personligt brugernavn og en adgangskode. Hvis du ikke kan huske dit brugernavn og din adgangskodedem så benyt funktionen 'Glemt adgangskode' som du finder på login siden. Du får tilsendt en mail med dit brugernavn samt et link til en side hvor du kan oprette et nyt password.
Top
Registrering
Hvordan registrerer jeg mig på Min Side?
Hvis det er første gang du bruger Min Side skal du bruge de første 7 cifre af dit policenummer som brugernavn  og din fødselsdato (dd-mm-åååå) f.eks. 15-02-1965) som password..
Hvis du ikke selv er forsikret på policen skal du bruge fødselsdatoen for en af dem, som er forsikret på policen.
Top
Log ind med username og password
Hvorfor kan jeg ikke længere logge ind med mit username og password?
  • Hvis du har glemt dit password, kan du rekvirere et nyt. Benyt funktionen 'Glemt adgangskode?' som du finder på loginsiden. Du vil så modtage en email med dit brugernavn og et link til en side, hvor du kan oprette et nyt password.
  • Hvis du ikke længere selv er forsikret på policen, kan du ikke logge ind.  Hvis der er andre forsikrede på policen, kan de logge ind med deres brugernavn og password eller registrere sig som beskrevet på loginsiden,
Top