• Bookmark and Share

Sundhedsforsikring - Oftest stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring sundhedsforsikringer. Kontakt os, hvis du ikke finder dit svar her.

Dækning
Hvad dækker forsikringen?
En sundhedsforsikring dækker diagnostesering og forundersøgelse hos en speciallæge samt indlæggelse, operation og behandling på private hospitaler og klinikker.
Top
Indlæggelse og behandling
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg skal indlægges eller behandles?
I tilfælde af indlæggelse eller behandling skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan vurdere om behandlingen er dækket. Når du har fået en forhåndsgodkendelse, bestiller du selv tid på det ønskede behandlingssted. Du skal oplyse os om dato for indlæggelse, diagnose, behandling. Hvis hospitalet eller klinikken ønsker det, kan Bupa Global stille en betalingsgaranti, hvorefter regningen sendes direkte til os.
Hvordan finder jeg et egnet behandlingssted?
Vores Healthline er bemandet med venlige og kompetente læger og sygeplejersker, som kan give dig gode råd om behandling og behandlingssteder i Skandinavien og resten af verden. 
Skal jeg selv betale transporten til egnet behandlingssted?
Transport til og fra hospital ved indlæggelse dækkes, hvis du ikke , af medicinske årsager, kan transportere dig selv. Dækning af transport skal altid forhåndsgodkendes af Bupa Global.
Top
Medforsikrede
Kan min familie blive forsikret på samme police?
Ja. Det er muligt at få medforsikret sin ægtefælle/samlever/børn. Vi opkræver ikke ekstra administrationsgebyr for det.
Top
Udbetaling via NemKonto
Bliver pengene automatisk indsat på min NemKonto?

Bupa Global vil udbetale penge til din NemKonto. Hvis vi har dit CPR-nummer udbetaler vi automatisk til din NemKonto.

NemKonto er den konto, du bl.a  kan få sat din overskydende skat ind på. Du kan få oplyst din NemKonto ved at logge på www.nemkonto.dk med digital signatur eller ved at kontakte din bank.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke ønsker at få udbetalt beløb til min NemKonto?
Hvis du ikke ønsker udbetaling til din NemKonto, skal du kontakte os på contact@ihi-bupa.com, og vi vil i stedet udbetale beløbet til en anden bankkonto eller på en check.
Top